Ørred Sous Vide

Loading...
Ørred Sous Vide
Tilberedelsestid: 40-45 min PT30M PT15M

Vil du gerne have mest mulig smag i din ørred? Så prøv at tilberede fisken med Sous Vide. Det giver dig et mørt og saftigt stykke ørred. Og så er det hurtigt tilberedt.

Sous Vide er rigtigt godt til tilberedning af ørred. Ørred er et sart stykke fisk, som kræver skånsom tilberedning. Med Sous Vide kan du tilberede ørreden ved den perfekte temperatur, og opnår dermed et super lækkert stykke saftigt og mørt fisk, med masser af smag.


Ingredienser:
2 stykker ørredfilet á 2-300 gram (2-3 cm stykker)
10 gram salt
5 gram sukker
Fiskekrydderi eller dine egne favorit krydderier til ørred


Fremgangsmåde:
Start med at forberede fisken. En hurtig tørsaltning, kan trække lidt væde ud ad fisken, og giver et mere fast stykke fisk.
Drys salt og sukker på fisken, og lade det stå 10-15 minutter. Herefter skylles ørredstykkerne helt rene.

Drys ørreden med dine favoritkrydderier til fisk, eller brug vores opskrift på fiskekrydderi. Krydderurter og citron, kan også give et godt resultat.

Vakuumpak nu fiskestykkerne forsigtigt, så de er klar til at komme ned i enten Sous Vide balje eller gryde.

Ørred Sous Vide skal du tilberede ved 48 grader varmt vand. Giv det 25-30 minutter i baljen.

Herefter kan fisken serveres, eller du kan give det en lynstegning på varm pande med olie, for at få en stegeskorpe på og/eller sprødt skind. Det skal kun have kort tid, ellers risikerer du at det går ud over din Sous Vide tilberedning af fisken.

Servér sammen med lækre nye kartofler og en god salat, eller dit favorittilbehør til ørred.


Loading...
0 kommentar
0

Skriv en kommentar

Se vores debatregler