Opskrift på hjemmelavet krydderiblanding, der passer fint til laksefisk som ørred.
Det består kun af tørrede krydderier, og kan opbevares i krydderiglas til senere brug.
Ingredienser:
4 spsk. groft salt
2 tsk. persille
1 tsk. timian
1 tsk. oregano
1 tsk. basilikum
1 tsk. merian
1/2 tsk. rosmarin
1/2 tsk. estragon
Fremgangsmåde:
Krydderierne blandes sammen i en skål, eller rystes sammen i et krydderiglas.
Det er herefter klar til at blive drysset ud over fisken.
2 kommentarer
Hvor længe kan det holde sig og er det godt til sild
Hej Mette
Jeg har faktisk ikke prøvet det på sild. Men det fungerer super godt på laksefisk som ørred og laks. Også på hvide fisk som eks. Torsk, har jeg god erfaring.
Holdbarheden tør jeg ikke sige præcist. Det er jo tørre krydderier, så det bliver ikke sådan bare lige dårligt. Personligt går jeg efter holdbarheden på de krydderier jeg blander sammen. Men det bliver nu som regel brugt inden det evt. når at blive for gammelt. 🙂